Біткоїн знову на гойдалках: яким буде курс першого тижня травня

Ринок криптовалюти сфокусувався на фондових індексах США і судовій суперечці Ripple з Комісією з цінних паперів і бірж

Біткоїн останніми тижнями квітня пережив серйозні коливання – курс упав нижче 50 тис. доларів, потім зріс до 56 тис. на тлі публікації фінансової звітності Facebook, а потім знову пішов у відкат. Першого тижня травня корекція на ринку криптовалюти, найімовірніше продовжиться, курс коливатиметься в районі 52-53 тис. доларів. Але такий розклад буде прийнятним, тільки якщо на фондовому ринку США збережеться оптимізм щодо більшості активів. Якщо ж цього не станеться, біткоїн може подорожчати до 60 тис. доларів.

Такий прогноз сайту "Сьогодні" озвучив головний стратег з криптовалют компанії TomiEx Анжей Ковальчук.

"Інформаційний пріоритет для крипторинку – реакція на заяви президента Америки Джо Байдена про підвищення податків на багатство і неготовність ФРС США змінювати монетарну політику. <...> Серед подій крипторинку як фактор підтримки всьому сегменту виділимо наміри Ripple провести IPO і стати публічною компанією в разі перемоги в суді над Комісією з цінних паперів і бірж США (SEC). Ця новина гаряче обговорюється в колах криптотрейдерів", – додав Ковальчук.

Реклама

Нагадаємо, ще нещодавно біткоїн пробивав вгору позначку в 64 000 доларів. Таке зростання було пов'язане таке зростання з виходом найбільшої криптовалютної біржі США Coinbase на IPO.

Раніше старший аналітик Hamilton Алекс Шустер вже пояснював сайту "Сьогодні", чому біткоїн – це не спосіб заощадження коштів.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
“Сьогодні” в Telegram Пiдпишись на RSS-канал

Рекомендації

Всі новини
Показати ще
Реклама
Всі новини
Останні новини
Показати ще
Пряма трансляція
статистика
Курс гривні СЬОГОДНІ

Валюта

Ціна (грн)

Долар США ($)

26.67

Євро (€)

31.37

Російський рубль (₽)

0.37

Опитування
Опитування
Опитування

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти