В Україні скорочується споживання свинини

20 вересня 2017, 20:04

Виробництво свинини в країні також показує негативну динаміку

У січні-серпні 2017 року українці з'їли на 1,5% менше свинини, ніж за аналогічний період 2016 року. Про це повідомляє UBR.ua з посиланням на аналітичний відділ Асоціації "Свинарі України".

Реклама

Скорочення споживання відповідає меншим обсягам наявним на внутрішньому ринку.

За даними оновленого балансу попиту і пропозиції м'яса та м'ясопродуктів, внутрішнє виробництво свинини дещо поступається торішнім показникам, а експорт навпаки – подвоївся.

В тренді
Транзит газу падає, втрати економіки зростають – найголовніше про гроші СЬОГОДНІ
Фото: "Укртрансгаз"
В тренді
Ринок праці ожив. Які професії опинилися в топі, а кого чекає дефіцит робочих місць
Роботодавці хочуть швидких грошей
В тренді
Долар застиг на місці, євро подешевшав: курс валют НБУ
Курс долара в Україні завмер

Обсяги промислового забою свиней за даний період також скоротилися на 1,5%, до 347,2 тис тонн в живій вазі, йдеться в повідомленні.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти