Правила успіху від відомих людей: Олександр Золотарьов

18 липня 2015, 07:50

Христина Коновалова

Співвласник Київського годинникового заводу вважає, що професіонали – основа команди

Співвласник і гендиректор Київського годинникового заводу Олександр Золотарьов народився 22 вересня 1963 року. Здобув вищу освіту в Московському технічному університеті ім. М. Баумана. Після розвалу Союзу, в середині 90-х, зацікавився подарунком батька радянськими годинниками "Політ". Після невеликого маркетингового дослідження в Україні, вирушив до Москви, де подивився виробництво та поспілкувався з керівництвом. Після цього почав займатися продажами "Польоту" в Україні. З часом напрямок переросло у відкриття Київського годинникового заводу і розробки, продажу власної марки годинників Kleynod.

Реклама

Ось його правила успіху в бізнесі:

Потрібно вибирати і ставити перед собою велику мету – нехай навіть на перший погляд вона здається нереальною.

Намагайтеся створювати красиву ідею для бізнесу, креативну і нову.

Важливо пам'ятати про те, що професіонали – основа команди: "кадри вирішують все".

Реклама

Не забувайте постійно розвивати особисті компетенції, команду і бізнес.

Особисто беріть участь у всіх бізнес-процесах на етапі запуску проекту.

В тренді
Озолотилися, але не дуже. Скільки заробили майнери біткоїну за місяць

Завжди зберігайте позитивний настрій і віру в успіх справи.

Невдачі роблять тебе сильнішим, помилки вчать і дають новий досвід, ураження ведуть до майбутніх перемог.

Завжди пам'ятайте про тих, для кого робите свою роботу – споживачах, покупців, отримувачів послуг. Їх оцінка – ваш головний результат.

Реклама

Гроші – не головне, головне – справа. Зробиш справу правильно, і гроші обов'язково прийдуть.

Не замикайтеся на роботі. Сім'я, друзі, захоплення і хобі – ось головні
сенсу життя.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти