Україна нарощує експорт чорної ікри

1 листопада 2018, 07:03

Підприємство на Київщині виробляє делікатес, найбільше його замовляють в Японії. А цього року вперше поласують і в Європі

Україна нарощує експорт чорної ікри. Тільки за рік експорт української чорної ікри зріс на чверть.

Реклама

Підприємство на Київщині виробляє делікатес. Найбільше його замовляють в Японії. А цього року вперше поласують і в Європі.

Стерлядь, сибірський осетер, бестер і навіть рідкісний осетер-альбінос народилися і виросли тут, в Україні.

Кожна риба порахована і має свій український чіп – це її паспорт. Живе сито і довго – до ста років. Від неї треба одне – дорогоцінна ікра. Кожну рибину раз на рік-два "доять".

На відміну від осетрових в дикій природі, що йдуть на нерест один раз в житті і в 10-річному віці, тутешня риба починає давати ікру в 6 років. Вигодовують осетрів сухим кормом. Основний інгредієнт корму – це рибна мука з усіх натуральних інгредієнтів.

В тренді
Долар і євро просіли в ціні: офіційний курс
Реклама

Географія поставок: Європа, Азія, США. У планах – потрапити на стіл арабських шейхів. Там люблять золотисту ікру альбіносів. І такий попит українська ферма вже готується задовольнити.

Раніше повідомлялося, що в Росії 500 кг чорної ікри браконьєри сховали в червоній.

Також ми писали про те, що Японія зняла заборону на чорну ікру.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти