Український представник розповість про ініціативу ООН "Save Food" в Давосі

27 вересня 2016, 14:24
Ірина Мірошник стане модератором панелі, присвяченої екологічній проблематиці, а також боротьбі з голодом і недоїданням

Ірина Мірошник. Фото: facebook.com

 Офіційний представник соціальної ініціативи ООН "Save Food" в Україні, президент Асоціації гнучкої упаковки Ірина Мірошник стане модератором панелі, присвяченої екологічній проблематиці, а також боротьбі з голодом і недоїданням на черговому Всесвітньому комунікаційному форумі в Давосі, який відбудеться в березні 2017 року.

Про це стало відомо на полях щорічного форуму WCF Davos Kyiv 2016, де Мірошник презентувала доповідь "Save Food" – стратегія win-win для суспільства і бізнесу".

Реклама

У своєму виступі Мірошник наголосила, що успішність екологічних ініціатив залежить від ефективності комунікацій всіх учасників ринку і споживачів, громадських організацій, системи освіти і державних структур.

"Стратегічні цілі нашої діяльності збігаються з цілями світової громадськості і WCF Davos Kyiv. Комунікації – це найважливіший фактор впливу на розвиток людства і необхідно активно сприяти розвитку сучасних комунікацій у всьому світі. Тому наша компанія постійно докладає зусиль для побудови нових моделей впливу на суспільство заради благополучного майбутнього", – заявила Ірина Мірошник.

На думку Мірошник, суспільство "має прагнути до зламу усталених стереотипів в бізнес-середовищі і широкому впровадженню принципів економіки замкнутого циклу".

Реклама

"Необхідно запобігати втратам, дбайливо ставитися до наявних ресурсів, і розраховувати на свої сили. Економити в усьому, особливо на таких ресурсах як вода, їжа, орна земля, повітря. Планета не безмежна. Якщо об'єднати зусилля всіх учасників виробництва, продажу і споживання продуктів – виграють усі. Всі, хто живе на планеті і сама планета", – акцентувала вона.

Соціальна ініціатива ООН "Save Food" розпочала свою роботу 2011 року і на сьогодні об'єднує понад 600 компаній, громадських організацій і асоціацій з 35 країн світу. Цілі цієї програми – скорочення кількості харчових відходів в світі, боротьба з голодом і недоїданням, охорона довкілля.